Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.
- Úvod
- BIO VÝŽIVA
- Jídlo a nápoje
- Pečení a vaření
- Koření
- Block House Steak Pfeffer 200 g
Block House Steak Pfeffer 200 g
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Související zboží1
- Block House Steak Pfeffer 200 gSkladem279 Kč243 Kč bez DPH
Šťavnatý steak, křupavé grilované maso nebo lahodné fondue – všude tam, kde je vyžadován požitek z pikantního masa, BLOCK HOUSE Steak Pepper k tomu prostě patří. Náš Steak Pepper s jemným pepřovým tónem dodává jemně upečenému steaku extra chuť a podtrhuje autentickou chuť téměř všech masných výrobků. Bez ohledu na to, jaký steak si koupíte, s BLOCK HOUSE Steak Pepper bude prostě vynikající.
Pokud si koupíte BLOCK HOUSE steak, k nezapomenutelnému kulinářskému požitku vám chybí jen dvě věci:
- Správná příprava
- Pikantní steak pepř
Medium, rare nebo well done, jak si steak připravíte, je samozřejmě na vás. Ale pokud jde o dochucení vašeho křupavého steaku, stačí jen to nejlepší: BLOCK HOUSE Steak Pepper. Steak Pepper z BLOCK HOUSE je díky vyváženému složení černého pepře, jemných vůní a aromatických bylin jednou z nejoblíbenějších směsí koření v našich restauracích. Pikantní směs koření nyní umocňuje požitek i náročným fanouškům masa, kteří si koupí BLOCK HOUSE steak a připraví si ho doma.
V zásadě nádherně pikantní steakový pepř BLOCK HOUSE dodá každému masu lehce pálivý nádech a navodí typickou masovou chuť steaku. Za tímto účelem je BLOCK HOUSE Steak Pfeffer námi pečlivě vyráběna podle dobře střežené receptury. 40 % nejlepšího černého pepře tvoří peprný základ aromatické směsi koření. Sůl, paprika, cibule a nádech čerstvého česneku podtrhují pikantnost masového koření. Nové koření, tymián a bazalka poskytují intenzivně kořeněný bylinný tón. Všechna koření a přírodní aromata jsou jemně spojena a sušena šetrným procesem a zpracována na steakový pepř BLOCK HOUSE.
Jak nejlépe využít Steak Pfeffer
Pokud si koupíte BLOCK HOUSE steak a chtěli byste ho zjemnit naším steakovým pepřem, doporučujeme následující přípravu steaku:
Nekořeněné maso nebo steak nejprve ugrilujte nebo opečte. Vyhnete se tak tomu, aby se steaková paprika přílišným teplem spálila a mohly vzniknout hořké látky. Poté, co steak opékáte 2 až 5 minut z jedné strany, maso otočte. Opečenou stranu steaku okořeníme BLOCK HOUSE Steak Pepper. Nádherně kořeněná vůně středomořských bylin se okamžitě rozšíří. Po dopečení druhé strany se také posype steakovým pepřem a pikantně ochucený steak je připraven k vychutnání.
BLOCK HOUSE Steak Pepper se ale nehodí jen na dochucení steaků. S příjemně pálivým přípravkem koření okořeníte marinády stejně snadno a chutně jako fondue nebo pečené kuře. Zkus to!
Mimochodem: Pokud používáte BLOCK HOUSE Steak Pepper, nemusíte přidávat sůl.
BLOCK HOUSE slib kvality
Nezáleží na tom, zda si koupíte naši pikantní steakovou papriku nebo jemný BLOCK HOUSE steak, u našich masných výrobků a směsí koření přichází v úvahu pouze ta nejvyšší kvalita. BLOCK HOUSE Steak Pepper je přirozeně tak jemně vyvážený a chutný, že přirozeně nevyžaduje žádná umělá aromata ani zvýrazňovače chuti. Pro naši směs koření Steak Pepper používáme pouze přírodní suroviny, o kterých víme, odkud pocházejí. Z tohoto důvodu si můžete být jisti, že u nás nekupujete pouze BLOCK HOUSE steak, který je vynikající kvality.
DOPORUČENÍ K PŘÍPRAVĚ: Používejte pouze po usmažení, před použitím protřepejte
Složení
Černý pepř (39%), jedlá sůl, sirup z invertního cukru, paprika zelená a červená, cibule, česnek, řepkový olej, nové koření, tymián, bazalka
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGIE: | 820,0 kJ/ 195,0 kcal |
TUKY: | 2,4 g |
Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: | 0,5 g |
SACHARIDY: | 28 g |
Z TOHO CUKRY: | 10 g |
BÍLKOVINY: | 5,4 g |
SŮL: | 37,5 g |